AKTUELNO

Cimeri ih podržali.

Tokom izdanja emisije ,,Pitanja gledalaca" Miljana Kulić definitivno je stavila tačku na svoju vezu sa Lazarom Čolićem Zolom. Podsetimo, prošle noći Miljana je imala emotivnu krizu i tada priznala svoja osećanja prema Marku Miljkoviću.

Voditelj Milan Milošević upitao je danas Kulićevu da li postoji mogućnost da se njih dvoje pomire i obnove svoj odnos. Miljana je istog trena odgovorila da nema šanse da dođe do pomirenja, a onda je Zola ustao i imao svoje izlaganje, što je rastužilo njegovu bivšu verenicu.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam rekao da nemam poverenja nakon sinoćnog dešavanja. To ne znači da ja nju ne volim, niti sam ja njoj rekao da ja više ne želim biti sa njom. Ne bih pričao sa njom o svadbi i životu posle rijalitija. Ne mislim ništa loše o njoj, samo smatram da me psihički ubija to što me svaki dan više puta pita da li je volim, da li sam zaljubljen u nju - ispričao je Lazar.

Foto: TvPink Printscreen

On je to znao od početka naše veze da sam takva, jer nemam poverenja u ljude! Ja sam svoju ljubav dokazala, ja nisam jela, da bi on jeo. Svađala sam se sa majkom zbog njega, a on nijednim gestom nije pokazao da me voli. A sad ga sve to kao guši, ali dobro, nema veze - odgovorila mu je Miljana kroz suze.

Miljana i Zola nisu uspeli da reše problem, ali su zato dobili podršku ostalih stanara Bele kuće. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'